top of page
1-DSC_0205.JPG

Bliv medlem som Green Care virksomhed

Hvis du ønsker medlemskab som Green Care Virksomhed eller ønsker at støtte Green Care Danmark gennem dit firma eller din organisation, kan du tegne et virksomhedsmedlemskab.

Som virksomhedsmedlem får du ret til at bruge Green Care Danmarks logo på din hjemmeside, og du får mulighed for at få en Green Care Danmark hjemmeside, hvis din virksomhed er en Green Care virksomhed. Du kan se et eksempel på en Green Care Danmark-hjemmeside her.

Når du melder dig din virksomhed ind, skal du acceptere vores medlemsvilkår, dvs. tilslutte dig de værdier, vi mener er essentielle for Green Care Danmark-virksomheder.

For din virksomhed betyder det, at du får den fordel, det er at kunne henvise til dit medlemskab og dermed til den standard, du har forpligtet dig til at efterleve.

Green Care Danmark vil ikke føre aktivt tilsyn med Green Care Danmark-virksomheder, men såfremt der rejses en klagesag fra en af din virksomheds kunder, og Green Care Danmarks bestyrelse finder, du ikke har levet op til vores værdier, kan din virksomhed få en påtale, som offentliggøres i en periode, eller i gentagelsestilfælde blive ekskluderet af foreningen.

​​

Indtil vi får en webshop, kan du betale dit kontingent via Mobile Pay til 41 56 40 26 - husk at skrive Green Care Danmark i beskedfeltet! - eller på foreningens konto i Danske Bank Nykøbing: 4386 4386391475.

Tak for din opbakning!

GCD_logo_RØD_badge.png

Medlem

Virksomhed: 200 kr.

Betingelse: Betale kontingent – ellers ingen krav.

GCD logo ORANGE badge.png

Aktivt støttemedlem

Virksomhed: 500 kr.

Betingelse: Betale kontingent og deltage i synliggørelse af Green Care Danmark efter bedste evne. Du modtager vores supportpakke.

Indmeldelse

For at vi kan registrere dig som medlem er du nødt til at udfylde informationen nedenfor.

bottom of page