top of page

Flere skal kende til Green Care

Vi ønsker at starte en folkebevægelse, der får flere ud i naturen og til steder, hvor omgivelserne harmonerer med naturen og danner en gunstig ramme om naturoplevelser, naturterapi og naturarbejde. Det handler nemlig både om at nyde og at yde – at få noget fra naturen, som kun naturen kan give, og at give noget tilbage til naturen, så naturen trives og bevares til gavn og glæde både for naturens levende væsener og for mennesker.

Medlemskab i fem niveauer

For at skabe en større udbredelse hurtigt, vil vi arbejde med kampagner, hvor medlemmerne kan hverve flere medlemmer og bliver anerkendt herfor. Anerkendelsen sker i form af en titel og et elektronisk ”badge”, der kan bruges på hjemmesider og sociale medier. Derfor må du gerne oplyse, hvem der har anbefalet dig at blive medlem, så vedkommende kan få anerkendelse for sin indsats...

Du kan melde dig som almindeligt eller aktivt medlem - se herunder - og gøre dig fortjent til at "stige i graderne" - de tre grønne rubrikker herunder.

Priserne har vi sat, så alle kan være med - og forhåbentlig opleve, at de får noget for pengene! Prisen for virksomheder er det dobbelte af personlige medlemskaber, fordi virksomheder kan trække det fra i deres regnskab. Så i realiteten er det samme pris.

Merprisen for de aktive medlemskaber går til at købe flyers, t-shirts og penne m.m., så aktive medlemmer kan være med til at synliggøre Green Care Danmark.

Tak for din opbakning!

DSC00855.JPG
GCD_logo_RØD_badge.png

Medlem

Person: 100 kr. Virk./org.: 200 kr.

Betingelse: Betale kontingent – ellers ingen krav.

GCD logo ORANGE badge.png

Aktivt støttemedlem

Person: 250 kr. Virk./org.: 500 kr.

Betingelse: Betale kontingent og deltage i synliggørelse af Green Care Danmark efter bedste evne. Du modtager vores supportpakke.

GCD_logo_GRØN_badge.png

Organisator

- anerkendelse af aktivt støttemedlem!

Introducer dit team! Klik her og tilføj billeder, tekst og links eller forbind til data fra din samling.

GCD_logo_BLÅ_badge.png

Ambassador

- anerkendelse af aktivt støttemedlem!

Kvalifikation: Betale kontingent – deltage i synliggørelse af Green Care Danmark og indmelde 10 nye medlemmer.

GCD logo VIOLET badge.png

Chairman

- anerkendelse af aktivt støttemedlem!

Kvalifikation: Betale kontingent – deltage i synliggørelse af Green Care Danmark og indmelde 10 nye medlemmer samt starte en lokal afdeling af Green Care Danmark. Man beholder titlen, selv om man ikke selv stiller op som formand eller en anden vælges. Det er arbejdet der gør én fortjent til titlen Chairman.

bottom of page